СВЕЖО

Юлиан Вергов: Доц. Банков се променя към добро в новия сезон на „Откраднат живот“

Героят ми се връща към доброто в “Любовта лекува”. Доцент Банков се променя“ – така накратко Юлиан Вергов анонсира какво очаква любимия на хиляди зрители бивш директор на болница „Свети Кирил“ в новите епизоди на „Откраднат живот“.

Актьорът признава, че съдбата на персонажа му е била поучителна и за него, като именно чрез върховете и паденията на Виктор Банков и той получил потвърждение на максимата, че „животът е това, което ти се случва докато кроиш планове“.

Клапата на седмия сезон на медицинската драма щракна в края на миналата седмица. Този път действието ще се развива в нова болница – „Св. Анастасия“. „Още и аз не съм я опознал. Болницата наистина е огромна и модерна, а по време на снимки се променят декорите и мизансцена. Една стая става друга, за да може да се отговори на изискванията на сценария. Коридорите са широки. Има големи прозорци, от които може да се наблюдава отстрани, случващото се в болничните стаи, а не са като малките прозорчета в МБАЛ “Св. Кирил”, обясни още Вергов.

Сред актьорите, които ще се завърнат в „Любовта лекува“, са Владо Пенев, Ирина Митева, Милена Живкова, Диана Димитрова, Неда Спасова, Емил Марков, Марта Вачкова, Ралица Паскалева и Теодора Духовникова. Очаква се седмият сезон на „Откраднат живот“ да дебютира в ефира на Нова тв през февруари.

 

 

/монитор

loading...
Кликнете, за да коментирате

Отговорете

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top