ТРИБУНА

Сдружение „Единство“: Командоса пребит във Войводино е бил пиян и е предизвикал момчетата /ВИДЕО/

Българският командос е предизвикал тези момчета да го набият, защото той е бил пиян. Нека българската общественост го знае. Такава позиция изрази сдружението „Единство“ от името на нейния председател Ачо Йорданов в сутрешния блок на Нова телевизия.

Той добави, че военният не е бил ритан в главата, каквато информация излезе в медиите, а му е била нанесена само „лека телесна повреда“.

Според него това, което се случва в момента с циганите от Войводиново, не е справедливо.

Ексклузивно! Кмет обясни, каква може да е връзката на ромите с пожата във Войводино!

,,Ромите от Войводиново са при свои близки в „Столипиново“. Не бива да се постъпва по този начин с тези български граждани, защото те са именно такива, независимо от етноса им“, заяви Йорданов и допълни, че 90 процента от ромите работят в чужбина и редовно си плащат тока и водата.

Според другия гост в студиото – депутатът от Обединени патриоти Борис Вангелов, казаното от Ачо Йорданов са лъжи.

Вижте най-добрите оферти за групово пазаруване

,,Това са абсолютни лъжи, че българският командос е бил пиян или че не са го ритали в главата. Това е варварски акт, при който видяхме как бащата дърпа сина си, който от своя страна вика: „Остави ме да го довърша“, припомни народният представител от ВМРО.

По думите на Вангелов постройките във Войводиново винаги са били незаконни и обвини събеседника си в предаването, че такива като него взимат средства от организации, за да разпалват етнически конфликти. Ачо Йорданов отхвърли обвиненията, след което двамата гости в студиото започнаха да си разменят постоянни нападки, от което не произлезе никакъв съществен диалог в ефира. novini.bg

loading...
Кликнете, за да коментирате

Отговорете

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top