СВЯТ

Стотици хора се събраха пред градската болница в Скопие тази нощ след тежката катастрофа с автобус край село Ласкарци (ВИДЕО)

Ужас и сълзи пред болницата в Скопие

Стотици хора се събраха пред градската болница в Скопие тази нощ след тежката катастрофа с автобус край село Ласкарци. Те настояваха да научат имената на загиналите и ранените при жестокия инцидент.  

Както БЛИЦ съобщи, 13 души са загинали при тежката катастрофа. След като дълго време липсваше каквато и да било информация, директорът на болницата Християн Костов излезе пред събралите се хора и прочете имената на ранените, които не са с опасност за живота. Изброени бяха 32 имена.

Пет души са починали в лечебното заведение – четирима мъже и една жена. Те все още не са идентифицирани. Очаква се и официална информация от вътрешното министерство.

За да видите всички снимки трябва да закупите абонамент.

Сред жертвите е и синът на депутата от СДСМ Благойче Търпевски от Гостивар – Йовица Търпевски, съобщава А1.

Засега официалната информация е за 13 загинали и 8, които се борят за живота си. Телата на 7 души вече са транспортирани в съдебна медицина.

Правителството на Република Северна Македония проведе извънредно заседание след трагичната катастрофа, случила се на пътя Скопие – Тетово близо до село Ласкарци.

Правителството обяви 14 и 15 февруари за дни на траур.

Blitz.bg

За да видите всички снимки трябва да закупите абонамент.

loading...
Кликнете, за да коментирате

Отговорете

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top