ТРИБУНА

Симеонов смрази Хекимян: Стига лъжи за имотите ми, завеждам дело срещу bTV!

Валери Симеонов твърди, че „СКАТ“ не е успяла да си върне парите, които е инвестирала в земите.

„Петър Ананиев изманипулира финансовата оценка. Подготвям дело срещу bTV, в което искам суровия материал, за да видим кой какво е казал“, заяви още Симеонов пред Хекимян.

„Валери Симеонов построи църква за над 1 милион, а общината на Бургас даде 5 декара безвъзмездно. Искахме да има църква в циганската част на Бургас, за да няма мюсюлманизация“, допълни той.

„Не съм баба Ванга. Резултатът ще покаже. Не мога и да коментирам имота на Каракачанов, защото не съм такъв финансов експерт като вашата телевизия и Петър Ананиев. Запознайте се с фактите, за да не става както в моя нещастен случай. Стига с лъжите, че прокуратурата проверява Валери Симеонов. Прокуратурата проверява „СКАТ“, а Валери Симеонов не си е купил и кучешка колиба“, каза още Симеонов.

По повод редицата подадени оставки в последните седмици, Симеонов каза: „Всичко е въпрос на министър-председателя. Г-жа Ангелкова може да бъде пусната в отпуск, докато я разследват. И моята оставка искаха. Това е от кухнята, не съм бил притиснат. Не исках да тежа като воденичен камък. Когато някой е тежък за правителството, по-добре да се оттегли. Не се чувам с Борисов, защото няма коалиционни съвети от месеци.

„Напоследък динамиката около евроизборите е доста голяма и не сме имали време да общуваме с лидерите на коалиционните ни партньори. Аз съм водач на листата, тъй като смятам, че съм най-подготвен да воювам за интересите на народа“, каза още Симеонов.

loading...
Кликнете, за да коментирате

Отговорете

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top