ТРИБУНА

Президентът Радев от Благоевград: Автентичният и траен успех изисква висока лична мотивация и пълна отдаденост

Автентичният и траен успех изисква висока лична мотивация и пълна отдаденост и дисциплина. Това каза президентът Румен Радев по време на официалната церемония по дипломирането на 25-ия випуск на Американския университет в Благоевград, предаде „Фокус“.

Той благодари на ръководството на висшето учебно заведение за поканата да сподели един от най-тържествените и запомнящи се мигове в израстването на младите хора като личности – просветени, отдадени и вдъхновени за успех. „Днешната церемония е вълнуващ празник, заслужено признание не само за студентите от 25-тия випуск, но и за преподавателите и ръководството на авторитетния Американски университет в България. Вашите ежедневни усилия за качествено образование и перспективни умения, посветени на бъдещето на нашите млади хора ще дават своя резултат години напред. Радвам се, че млади хора от десетки държави избраха за свое семейство Американския университет в Благоевград и приеха красивия град за свой втори дом. Те ще бъдат пример за своето и следващите поколения, че автентичният и траен успех изисква висока лична мотивация и пълна отдаденост и дисциплина“, каза Румен Радев.

Той добави, че подкрепата, която абсолвентите получават от своите преподаватели, семейства и местна общност е много важна. „В днешния тържествен ден искам да поздравя ръководството и преподавателите за високия стандарт на академично образование, който неотклонно отстоявате. Поздравявам и младите хора, които днес празнуват завършването на своето успешно обучение“, заяви още Радев.

Blitz.bg

loading...
Кликнете, за да коментирате

Отговорете

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top