ДНЕС

Журналистът Тодор Стефанов остана без профил във Facebook

Криминално разследващия журналист Тодор Стефанов остана без профила си в социалната мрежа Facebook, където редовно публикуваше интересни моменти от личния и професионалния си живот. Журналиста е стана жерта на хакерска атака, за която съобщи самия той Фейсбук днес по-рано (вижте тук).

Здравейте, приятели! За съжаление старият ми профил във facebook беше хакнат. Това е новият ми профил. Работя по връщането на стария, но, за съжаление, шансовете не са големи. Очаквам да ме последвате и тук – написа Стефанов.

Новият профил на Тодор успя да просъществува само няколко часа и отново беше хакнат от недоброжелателите, пише вестник „Топ Преса“.

Все още не е ясно каква е причината и кои са хората, които атакуват журналистът, но по-скандално в случая е, че от името на Тодор Стефанов се изпращат съобщения с нецензурни думи, съобщи изданието „Дейли Прес“.

И новият профил на Тодор Стефанов в социалната мрежа Facebook е хакнат, и то само няколко часа след неговото създаване. Подобна проява граничи вече с агресия, но Тодор Стефанов е силен и борбен човек и съм сигурен, че много скоро ще се справи и с този проблем„, написа най-добрия приятел на журналиста  Хари Янакиев.

loading...
To Top