ТРИБУНА

Сидеров с яростна атака срещу сделката за F-16 и колегите си в ОП, обмисля да напусне НС

Хакерски атаки има навсякъде по света. Ако бяхме нормално държава, тази атака нямаше да се отразява така и нямаше всеки да дава акъл по студиата, а органите щяха да си свършат работата тихо и както трябва.

Това каза в сутрешния блок председателят на „Атака“ Волен Сидеров, който коментира темите за хакерската атака срещу НАП и сделката за F-16. „За мен такива хора, които извършват атаките, трябва да работят за държавата, да я предпазват от подобни киберпрестъпления и да получаватт високи заплати. Чувам, че се казва, че няма пари за това, но същевременно излизаваме милиарди за F-16. Тази сделка не е добра за България. За пореден път водим васална и колониална политика. Няма как доходите в България да растат по този начин. Това съм го казвал и обяснявал много пъти. В момента отворихме нови 4 000 работни места в САЩ, вместо да направим това в България. Подпомагаме икономиката на САЩ с милиарди за самолет, който още е на чертожната дъска. Империята ни е наредила да платим веднага, а те кога ще доставят самолетите – не се знае, защото така е записано в договора. Чух ген. Попов да казва, че ако не се купят сега самолетите, това ще е пагубно за военновъздушните сили. Това е смешно. Вижте турците какви хубави ракети си купиха от Русия. На нас ни трябва нещо такова, за да пазим небето си, а не 8 самолета, които между другото могат да носят и ядрено оръжие. Това е много опасно, но така са ни наредили и ние плащаме милиарди. В момента Русия няма нищо общо със СССР. В момента България може да черпи само ползи от Русия. Ще дам пример – ако бяхме направили „Южен поток“ през 2015 година, сега щяхме да имаме 2 млрд. в хазната. Сега тези милиарди ги даваме на САЩ. Нека хората сами да преценят кое е по-дбре за България“, заяви Сидеров.

Той коментира и отношенията в Обединени патриоти. „Мен ми е интересно какво промени мнението на моя скъп колега и партньор Красимир Каракачанов, който преди 4 години е защитавал моите тези? Аз нямам проблем с него и Валери Симеонов. Тук не говорим за личностни конфликти. Говоря за защита на интересите на България. В Обединени патриоти си говорим. Днес има коалиционен съвет и аз смятам да отида. Там ще попитам как с фалшификация беше променено ръководството на парламентарната група. Те направиха измама. НФСБ и ВМРО се възползваха от „Атака“ и сега искат да ни отстранят. Благодарение на мен Каракачанов е вицепремиер, а Симеонов беше такъв. Сега те се опитват да остържат „Атака“. Аз почвам да се чудя дали има смисъл въобще да оставаме в този парламент. Не искам да лъжа хората. Те гласуваха за Обединени патриоти заради определни идеи. Аз питам къде са минималните пенсии от 300 лева? Няма как да работя с тези измамници, защото те извършиха измама и подмениха ръководството на ПГ. Все още не съм взел решение. Ще го взема. Но се обръщам към скъпите си колеги – хайде колеги, дайте да вдигнем доходите и пенсиите. Това сме обещали. Не е мъжко да се събереш на тъмно и да ме изключат от комсомола“, завърши Волен Сидеров.

loading...
Кликнете, за да коментирате

Отговорете

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top